Abonnees: Wanneer ontvang ik mijn pakket en hoe?

Allereerst hartelijk dank, en welkom in de wereld van koffie! Elke 20e van de maand zul je van ons een pakket ontvangen met koffiebonen van verschillende branderijen uit Nederland. Rond de 10e van elke maand zal het bedrag van jouw rekening worden afgeschreven, zodat je elke maand kunt genieten van onze heerlijke bonen. 

Cadeaupakketten: Wanneer ontvang ik mijn pakket en hoe?

Geweldig dat je besloten hebt om samen met ons, jezelf of een vriend te introduceren in de wereld van koffie! Onze eenmalige pakketten worden binnen een week thuis geleverd zolang de voorraad strekt. De proefpakketten zijn altijd beschikbaar. 

Hoe weet ik welke bonen ik elke maand kan verwachten?

Genieten kan optimaal wanneer je je kan verheugen op iets nieuws. Wij zullen daarom op ons social media elke maand delen welke koffie’s wij in onze pakketten hebben en ook op onze site vind je ons aanbod. Ben je iemand die pas echt kan genieten wanneer je wordt verrast, kijk dan vooral niet op deze kanalen en verras jezelf elke maand.
Heb je leuke ideeën of wil je graag een keer een ander soort ontvangen?
Mail ons dan! 

Ik heb geen pakket ontvangen, wat nu?

Wij streven er naar om alle pakketten zsm bij jou thuis te krijgen, maar het kan onverhoopt eens voorkomen dat er problemen zijn met de levering. Wij werken met externe vervoerders en zijn daar daarom afhankelijk van. Is er iets mis gegaan? Neem dan contact met ons op via info@andere-koffie.nl

Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen, pauzeren of stopzetten?

Heb je eindelijk een heerlijke koffie gevonden en wil je deze graag houden, dan zul je ons abonnement niet meer nodig hebben.
Je kunt voor wijzigingen, pauzes of het helemaal stoppen altijd contact met ons opnemen via: 
info@andere-koffie.nl

Welke bonen gebruiken jullie?

De komende maanden zullen wij jullie rondleiden langs allemaal verschillende branderijen. Elke brander heeft zijn eigen brandmethodes, eigen bonen en elke boon komt weer van een andere plantage. Dit betekent dat elke maand er een andere boon geleverd zal worden en we geen standaard hebben voor alle bonen.
Wij kopen wel alleen duurzame, eerlijke bonen in van een premium kwaliteit.
Daarnaast gebruiken wij Arabica bonen, tenzij anders vermeldt. 

Wat moet ik in huis hebben om jullie bonen te kunnen gebruiken?

Wij bij Andere Koffie zijn altijd bereid om mee te denken over de manieren waarop je onze bonen kunt gebruiken.
Let wel op, het gaat hier om espressobonen. Wij leveren geen cups of pads. 

Mocht je benieuwd zijn naar hoe je het beste kan genieten van onze bonen, mail ons dan via:
info@andere-koffie.nl